Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Vis van de bakplaat

Aantal personen: 4

Ingrediënten

600 gr kabeljauwfilet
olijfolie
3 vleestomaten
1 zoete ui (sweet oso0
100 gr fetakaas
2 tenen knoflook
1 citroen
zout en peper
3 takjes basilicum
50 gr geraspte kaas

Bereiden

Verwarm de ovengrill voor. Leg bakpapier op de bakplaat. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin, op hoog vuur, de visfilets aan beide kanten, snel bruin. Leg de filets op de bakplaat. Snijd de tomaten in plakjes en verdeel ze over de vis. Snijd de ui in ringen en verdeel ze over de tomaten. Snijd de fetakaas in plakjes en verdeel dit over de uien. Pers de tenen knoflook uit en meng dit met de 4 el olijfolie, 2 el citroensap, wat zout en een flinke draai peper. Sprenkel dit over het geheel. Knip de basilicumblaadjes in reepjes, en strooi ze met de kaas over het gerecht. Schuif de bakplaat midden in de oven onder de grill en rooster het gerecht 10 min.
Serveertip: Lekker met Turks brood.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spaghetti di mare
Kabeljauw met paprika-saffraansaus (4 pers.)
Koolvis met tomaten en aardappelen
Kabeljauwlasagne met courgette
Indische kabeljauw

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes