Verwarm de ovengrill voor. Leg bakpapier op de bakplaat. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin, op hoog vuur, de visfilets aan beide kanten, snel bruin. Leg de filets op de bakplaat. Snijd de tomaten in plakjes en verdeel ze over de vis. Snijd de ui in ringen en verdeel ze over de tomaten. Snijd de fetakaas in plakjes en verdeel dit over de uien. Pers de tenen knoflook uit en meng dit met de 4 el olijfolie, 2 el citroensap, wat zout en een flinke draai peper. Sprenkel dit over het geheel. Knip de basilicumblaadjes in reepjes, en strooi ze met de kaas over het gerecht. Schuif de bakplaat midden in de oven onder de grill en rooster het gerecht 10 min.
Serveertip: Lekker met Turks brood.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |